Om Heidi Torndahl

Heidi Torndahl

Jeg er født og opvokset i Tyskland og har tegnet og malet siden jeg var lille. Min far, Erich Scholz, som var uddannet kirkemaler, underviste mig i at male. Han lærte mig bl.a. at blande farver og male landskaber. Jeg er kunstneruddannet på en tegne skole i Karlsruhe og er desuden uddannet grafiker.
I mange år malede jeg hovedsagelig med olie og pastel, men i de sidste 5 år har jeg malet meget med akryl.

Jeg har tilbragt mange år i udlandet, heraf 7 år i Afrika og 4 år i USA.

Min hensigt med at male er at skabe en følelse, inspirere en tanke, give ro i sindet eller udfordre til kreativitet. Det kan være abstrakt eller naturalistisk, fantasi eller realisme – drøm eller virkelighed.

Siden efteråret 2002 har jeg malet for Malerihuset, der udarbejder indretning af virksomheder. Derfor hænger mange af mine billeder i firmaer som bl.a. Terminalen, Honda, Hyundai og Sparbank Vest.

Jeg maler gerne på bestilling, også portrætter.